Min veninde og jeg er lige begyndt til badminton. Vi har før begge to været tilmeldt et fitnesscenter, men kom ikke rigtig afsted. Så derfor tænkte vi, at hvis vi nu meldte os til en sport sammen, så kom vi måske lidt lettere afsted. Men i forbindelse med, at vi er startet til badminton, har vi også været ude og investeret i noget nyt udstyr. For som man siger, så er det dumt at gå ned på udstyr. Så derfor har vi sørget for, at det i hvert fald er i orden. Nede i klubben spiller vi gerne mod nogle af de andre, som også kommer dernede. Eller også spiller vi mod nogen af vores venner, som vi har med derned. Og hvis vi så har været gode, så skal vi lige ud og have en kold bajer i klublokalet bagefter. Det er faktisk rigtig hyggeligt.

Tip til billige bolde

Noget af det man bruger meget af, når man spiller badminton er fjerbolde. Og derfor skal vi også rigtig tit købe fjerbolde. I forbindelse med det, fik jeg en dag et tip nede i klubben. En af de andre fortalte mig nemlig, at hun altid købte sine forza bolde på internettet. For her kunne man nemlig få dem meget billigere, end hvad man kunne købe dem til i butikkerne. Og så er det lige de forza bolde, som min veninde og jeg rigtig godt kan lide at spille med. Det er i øvrigt også de fjerbolde, som alle andre i klubben spiller med. Jeg køber mine bolde hos thorsport.dk altid! For her kan jeg sidde hjemme i sofaen med en kop dejlig varm kaffe i hånden, og bestille de bolde som jeg skal bruge. Og så bliver de endda leveret lige til døren.