Hele min familie er sådan en, som godt kan lide og bruge rigtig mange timer på terrassen. Men eftersom vi bor i Danmark, er det jo ikke særlig mange måneder om året, hvor det kan lade sig gøre. Derfor har min far været i gang med at undersøge, hvad sådan en terrassevarmer koster. Han kun nemlig godt tænke sig sådan noget el varme ud til terrasse. Så er det nemlig muligt, at vi kan bruge den mange flere måneder om året. Men først er det lige en opgave at finde ud af, hvad for en terrassevarmer, man skal have. Der er nemlig rigtig mange forskellige at væge mellem. Man kan nemlig både få nogle, som kører på el varme, andre kører på noget der hedder infrarød varme. Hvad forskellen på de to er, ja det kan jeg ikke helt gennemskue. Det er min far mere inde i.

Stort besvær

Men efter at have læst en masse om hvilken terrassevarmer, der passer bedst til hvilke behov. Så er han blevet enig med min mor om, at han skal have en med infrarød varme. El varme er nemlig mere til folk, med sådan lidt større terrasser. Og så stor er vores altså heller ikke. Samtidig skal det helelr ikke være en, som fylder hele terrassen. Det skal jo også være sådan, at der stadig er plads til, at vi kan sidde der. Derfor ønsker min far sig nu en infrarød terrassevarmer på juletilbud. Og det har min mor og jeg så været ude og købe. Og med meget besvær, har vi nu fået den bakset hjem og pakket ind. Og jeg siger, det var ikke nogen nem opgave. Så nu har han bare at blive glad for den. Selvom det jeg nu ikke i tvivl om, at han nok skal blive.