Der findes et havn af ure til damer, og er man på udkig efter ure til kvinder, kan det være lidt af en jungle. Måske ved man lidt i forvejen i forhold til, hvilken stil man er på udkig efter, og så er det klart, at det kan være nemmere at finde ud af, hvilken vej man skal gå, men er man helt på bar bund, så kan de være en rigtig god idé, at man rådføre sig med eksperter på området. Derfor kan man, i disse lockdowntider, med god grund gå på nettet og shoppe, da de fleste butikker som bekendt har åbent. De to danske webshops Arberg Time samt den danske webshop Urspecialist har, som navnet antyder, specialiseret sig i både dameure og herre ure. Begge webshops har har et virkelig flot udvalg af ure, og de brands som Urspecialist såvel som Arberg Time tilbyder, tæller nogle af de mest kendte brands indenfor ure.

Arberg Time er en webshop som importerer blandt andet Seiko, Pulsar, Lorus og Hugo Boss. Man finder de selvsamme mærker hos Arberg Times anden webshop https://www.ur-specialist.dk/dameure, og på begge sider kan man se nogle flotte billeder af urene. Man kan således med god detaljegrad se, hvad det er for et ur, man har i sigte at købe, inden man trykker ‘køb’. Udover at begge hjemmesider er meget overskuelige, så kan man ret nemt sortere i forhold til hvilket prisleje, man er på udkig efter. Det behøver ikke at koste dyrt for, at man kan få et flot ur, men vil man, omvendt, gerne købe et kvalitetsur og kaste lidt flere penge efter det, så er dette også muligt.

Begge webshops har kategorier, som er inddelt i de forskellige brands. Her kan man eksempelvis klikke sig ind under ‘Tommy Hilfiger, ‘Hugo Boss’ eller Seiko og således tage et kig på de smukke ure. Urene egner sig perfekt som gave, både som gave til en selv eller som gave til en man holder af. Tag en kig på www.arberg-time.dk eller på www-ur-specialist.dk