At smide ud kan for nogle være svært. Men hvis man smider ud og samtidig får penge for det, kan det være at man føler sig lidt mere motiveret. Det kan man for eksempel gøre, hvis man står og skal smide en eller flere brugte biler ud. Dem kan man nemlig aflevere hos skrothandleren, og som en lille gevinst tage en skrotpræmie med hjem. Og selvom den økonomiske gevinst, man får ud af at gøre det, nok er den største motivationsfaktor, så er det faktisk også godt for miljøet, at aflevere brugte biler ved skrothandleren i stedet for at lade dem stå et eller andet sted og forfalde.

Genbrug de forskellige reservedele i andre biler

Når man kører skrotbiler til skrothandleren, sørger de for at tømme den for alle de reservedele man vil kunne bruge i andre biler. For bare fordi bilen i sig selv ikke er noget værd mere, eller kan køre. Så kan der godt være reservedele i den, som man forsat kan bruge. Denne måde at genbruge ressourcerne på, at rigtig gode for miljøet. Og derfor er man også med til at gøre miljøet en stor tjeneste, når man vælger at aflevere skrotbiler hos skrothandleren i stedet for bare at lade dem stå et eller andet sted.

 

Hvad kan man forvente at få for sin bil

Hvad man får i kan variere meget, alt efter hvad råvarepriserne ligger på. Men på internettet kan man følge lidt med i hvordan udviklingen er. Også kan man jo slå til, når man mener at man kan få mest muligt for den. Man kan også læse om, hvor man nemmest kommer af med skrotbiler, hvor den nærmeste skrothandler ligger og så videre. Her finder man også, og måske man endda selv kan være heldig at finde nogle billige reservedele, hvis man er på udkig efter sådan nogle. Så har man både fået penge og sparet penge, samtidig med at tænke på miljøet. Derefter kan man så overveje om man vil lease bil eller købe en ny-