En weekend i Esbjerg


Tillader man sig selv at stikke af over en weekend, kunne et godt bud være at rette blikket mod Esbjerg. Med et ophold på Hotel Britannia får man det bedste udgangspunkt for at få en endnu bedre weekend med en (eller flere), man holder af. Faktisk behøver man heller ikke at søge andre steder hen for at spise, da Hotel Britannia netop også tilbyder lækker mad under dit ophold.

En perfekt start på morgenen

spisesteder i esbjerg
Der er flere spisesteder i esbjerg, og man kunne med fordel starte morgenen med en lækker brunch ved brunch esbjerg. Ved brunch esbjerg kan man få fyldt energidepoterne op, så man er klar til at udforske byen senere. Her finder man alt fra lækre æg, smoothies, godt brød og pålæg samt kaffe og te. Der er noget for enhver smag, så der er helt sikkert ikke nogen grund til ikke at tage et smut forbi den vestjyske perle. Et eksempel på et godt brunchsted kunne for eksempel være at besøge Brasserie B brunch esbjerg.

En velsmagende frokost og aftensmad


De mange spisesteder i esbjerg dækker også over lækre restauranter, man kan besøge til frokost eller aften. Esbjerg er kendt for at “lugte af fisk”, hvilket kun kommer byens madtilbud til gode. Byen tilbyder derfor lækre menuer til fiskeelskere, men imødekommer også de, der ikke måtte have en “fisketand”. En lækker treretters menu kunne derved bestå af fisk til forret (til fiskeelskerne) og andre lækkerier til henholdsvis hovedret og dessert – selvfølgelig alt sammen med lækker vin “på siden”.

Esbjerg kan derfor varmt anbefales til folk, der ønsker en weekend væk fra de vante rammer eller de, der måtte ønske at komme et spadestik væk fra storbyens stress og jag. Der er derfor ikke mere tilbage at sige ud over: Kom og smag på Esbjerg – dét vil du ikke fortryde!