Man ved at man har en masse der skal nås men der er bare aldrig tid nok

Langt de fleste af os kender til problemet. Man har ikke timer nok i ugen til at få tiden til at slå til. Der er altid et par arbejdsopgaver som hænger i bremsen, og vi ved jo alle sammen godt hvad der bliver nedprioriteret. Det er rengøringen. For det er så umådelig kedeligt og det tager tid og det slider på ryggen, som i forvejen ikke har det for godt. Men hvorfor i alverden er det at ingen tænker på at betale sig fra problemet. Hvis man har et firma som kunne bruge en centralstøvsuger, en industriudsugning og måske en rumventilation, så kan man jo ende med at slå tre fluer med et smæk og samtidig spare en masse tid. En centralstøvsuger kan sørge for at støvsuge alle plane flader på gulvet. Det eneste man skal huske, er at skubbe skidt og snavs ned fra høje borde og andre overflader, og så ordner din centralstøvsuger resten.

Udsugning anlæg for industri

En industriudsugning er godt for indeklimaet på din arbejdsplads. Mange værksteder og fabrikker har et rigtig dårligt indeklimaet, og det går ud over arbejdsindsatsen og antallet af sygedage er højt. Derfor kan det være en investering i fremtiden at få fat i en ordentlig gang udsugning.
kan også afhjælpe andre problemer i din virksomhed. Det kan fjerne skadelige partikler i luften og kravene til arbejdspladser bliver jo hele tiden skærpet, så det er godt at være på forkant med eventuelle stramninger.

Næste gang virksomheden skal budgettere med fremtidens ressourcer vil det klart være en fordel at kigge på de maskiner der anvendes til den indendørs rengøring og for indeklimaet og se om ikke man kan komme problemerne i forkøbet. Mange er glade for resultatet og endnu flere værdsætter sit arbejde efterfølgende. En klassisk win win