Skab større succes med e-learning i virksomheden

Gør læring og udviklingen af såvel nye som eksisterende medarbejdere nemmere med e-learning. Byg jeres egne moduler op eller få hjælp og rådgivning hos LearningBank.

Byg dit eget kursus eller modul op med LMS

LMS system står også får learning management system som egentlig går ud på at du kan bygge dine egne e-learning kurser op med alle former for tekst, billeder, videoer og slideshows i kurserne og modulerne. Deres skabelon ligger online i et LMS system og kaldes ModuleMaker, som er en integreret del af LearningBank og e-læring. Læs mere her om lms system

Her er fordelene ved at vælge LearningBank

De giver relevant træning via individuelle udviklingsplaner, så selv din praktikant vil kunne bygge e-læring med deres skabeloner. Det indhold, som I ike ønsker at bygge selv – hjælper Learning Bank jer med. Du får en masse lederrådgivning baseret på konkret viden og erfaring.

Bestil en personlig demo af LearningBank

Kunne du godt tænke dig at høre mere om LearningBank og de muligheder du får via platformen, kan du få en personlig gennemgang af platformen fra en af deres medarbejdere.Du får gennemgangen af LearningBank over telefonen og via en online tjeneste, hvor de deler skærm med dig så du både kan se og høre mere om, hvad det drejer sig om. Udfyld kontaktformularen på deres hjemmeside learningbank.dk

Hvem er LearningBank?

LearningBank er virksomhed som arbejder med platforme om e-læring og tilbyder rådgivning til virksomheder som gerne vil fordre læring og udvikling af deres medarbejdere. LearningBank bygger på e-learning og online læring, hvor de gør brug af de bedste og nyeste teknologier til at hjælpe virksomhederne på vej. E-learning kan være med til f.eks. at oplære nye medarbejdere til et job og en måde at målrette deres viden på. Vil du vide mere, så klik her på E-læring.