Selvsalg

Dét at sælge sin bolig kan være en opslidende og dyr proces. Derfor er det en god idé at være godt klædt på til den. Man har faktisk muligheden for at springe mellemleddet i form af ejendomsmægleren over, hvis man gerne selv vil styre salgsopgaven. Der findes således firmaer der tilbyder online plads til salgsannoncen, og samtidig formidler den professionelle hjælp man skal bruge undervejs, for eksempel kontakten til en byggesagkyndig og den juridiske råd og vejledning der skal være på plads når man sælger sin bolig.

Find et hus til salg herh3>

I og med at man kan praktisere selvsalg på steder som mithjemtilsalg.dk, finder man, på deres side, selvsagt også boliger til salg, så man kan evt. også finde sin nye bolig her. Selvsalg er praktisk, fordi man jo selv kender ejendommen bedst, og derfor er den optimale til at skrive den rigtige salgsannonce, der fokuserer på ejendommens charme og tiltrækningskraft. Selvsalg kan dermed være en måde hvorpå man selv har fingeren på pulsen, og ikke blot sidder og venter på at høre nyt fra ejendomsmægleren.

Boliger til salg

Hvis man har besluttet sig for at sælge sin bolig selv, kan det derfor være en stor fordel at konsultere disse online eksperter, der har samlet al den hjælp man har brug for, så at sige “under samme tag”. Hvis man har brug for håndværkere, så findes det her, eller sågar finansieringsmuligheder rådgives der om her. Sælg selv hvis du har drivet og gå-på-modet dertil, da det kan være en meget givende proces.

En guide til selv salg

mithjemtilsalg.dk er således en håndbog til selv salg. Selve sitet er også brugervenligt, og guider dig tålmodigt igennem processen, lige fra hvordan billederne af huset fremstår bedst, til hvilke spørgsmål man skal være forberedt på fra en potentiel køber.