Rejseforsikringer til forskellige behov

Det er vidt forskelligt fra person til person hvor meget vi rejser om året. Derfor kan det betale sig at undersøge mulighederne for rejseforsikringer.
Ingen ønsker at bekymre sig om problemerne der kan opstå fordi noget bliver stjålet eller en dårlig sitaution opstår. Derfor er det rart at vide at man er dækket hvis ulykken indtræffer. Hos Allianz Global Assistance finder du med garanti en rejseforsikring som vil sikre dig tryghed og og ingen trælse spekulationer.
Der er hos Allianz Global Assistance er der et bredt udvalg af rejseforsikringer. Man kan tegne en Årsrejseforsikring, enkeltrejse, skirejse, backpacker og mere til gode priser.

læs mere omkring de forskellige muligheder på Allianz-Assistance.dk og find netop den rejseforsikring der passer til dine behov.

Det blå sygsikringkort kan stadig koste dig penge

Selvom man har det blå sygsikringskort så kan en ulykke alligevel, komme til at koste dig penge. På Allianz Global Assistance kan du læse mere omkring fordelene ved at tegne en rejseforsikring hos Allianz Global Assistance, som dækker meget mere end det blå sygsirkingkort. Som et hovedregel er det vigtigt, at blive dækket yderligere ind hvis man rejser udenfor EU. Udenrigsministeret anbefaler, at der med fordel kan tegnes en privat rejseforsikring, da der er steder hvor det blå sygsikringkort har begrænset muligheder.

Vær dækket hele året rundt og på alle dine rejser i både Europa og resten af verden

Hvis du er typen der rejser mere end en gang om året og rejser du også uden for Europa, så kan det med stor fordel betale sig at tegne en privat Årsrejseforsikring hos Allianz Global Assistance. Med årsrejseforsikringer får du mulighed for at vælge mellem 3 typer så du ikke komme til at betale for unødige ting. De 3 typer er beskrevet på hjemmesiden som Bronze, Silver og Gold. Med en årsrejseforsikring fra Allianz Global Assistance er du sikker på dækning i Europa eller Verden og uanset rejselængde. Der er også mulighed for dansktalende alarmcentral 24/7.

Nyd rejsen uden spekulationer

Med en rejseforsikring fra Allianz Global Assistance får du en rejseforsikring som passer til dig og som sikre dig en god pris så du kun betaler for det du har behov for men samtidig er fuld dækket og ikke behøver at tænke over dårlige ting på din ferie.