Her sidste gang, at jeg skulle købe nyt tøj, magtede jeg egentlig bare ikke, at gå ned i byen, og begynde at rive ned af diverse stativer. Derfor besluttede jeg mig for, at prøve noget nyt. Nu har alle snakket om, hvor fantastisk og nemt det er, at bestille og købe tøj på nettet, og derfor ville jeg også prøve. Og jeg blev faktisk positivt overrasket. Jeg kan nemlig godt have ret svært ved at finde bukser nogen gange. Men på nettet, har jeg virkelig oplevet en hel ny verden. Her kan jeg få lige de bukser jeg ønsker mig, lige i den størrelse, som jeg skal bruge. Jeg skal nemlig have bukser med lang benlængde, men som ikke er så brede oppe omkring hofterne. Og det finder jeg meget nemmere på internettet, som hvis jeg skulle ind i samtlige butikker nede i byen.

Mere end set

Men det er ikke kun tøj jeg shopper. Jeg har for eksempel også købt rigtig mange smykker på det seneste. Jeg kan godt være ret kræsen omkring smykker, og så har jeg også en tendens til at falde for det, som er rigtig dyrt. Men på internettet har jeg flere gange været udsat for, at finde det jeg godt kan lide til halv pris. Så der er også penge at spare. På et tidspunkt kastede jeg mig også ud i, at købe nogle sko på nettet. Jeg købte dem, fordi jeg fandt dem meget billigere, end hvad jeg havde set dem til i butikken. Jeg fandt dem på Youshoe.dk – Køb sko online her. Mit seneste køb er to kjoler, som jeg tænker ville passe godt til en finere lejlighed, såsom en fødselsdag eller middag. Så dem glæder jeg mig til, at have på.