Herhjemme hørte de fleste nok om poker spil dengang det pludselig gik op for os at der var en dansker der var en af de aller bedste spillere i verden. Det er selvfølgelig Gus Hansen der med et slag blev en kendis fordi han var en af de mest vindende indenfor både de største turneringer og online poker. Men siden dengang er poker spil blevet enormt udbredt og noget der spilles af rigtigt mange og i utallige sammenhænge. Ikke mindst online poker er blevet populært og det er der ikke noget at sige til. For under et spil poker har man virkelig mulighed for at vise hvor god en spiller man er. Ikke mindst Gus har nemlig lært os at det ikke så meget handler om kortene, men mere om hvordan man spiller dem. Det er således muligt at vinde uanset hvor ringe kort man sidder med, hvis ellers man læser situationen og de andre spillere korrekt.

Hvis du ikke allerede er kommet i gang med poker men godt kunne tænke dig at prøve et spil poker, så er det en rigtig god idé at starte med at spille poker her. Dels kan du med online poker bedre sidde og slå op i forskellige lister for at se hvor god din hånd er, og du kan nemt holde dig til dit budget og dermed undgå at tabe mere end du har råd til. På et rigtigt kasino er det nemlig nemt at blive grebet af en stemning og dermed komme til at bruge flere penge end man havde planlagt.

Ligeledes så er et spil poker som sagt noget man kan vinde selv med dårlige kort, og dermed kan man selvfølgelig også tabe med gode kort på hånden. Deri ligger jo at poker er noget man skal øve sig på for at blive bare nogenlunde god til og også derfor er det en god ide at man ofte tager et spil poker eller flere på computeren derhjemme. På den måde lærer man selvfølgelig ikke at læse de andre spilleres udtryk og små vaner, men man bliver rutineret i selve spillet og har dermed langt bedre overskud til det psykologiske spil.