Driver* 1

På en kæmpestor græsplane ude i det danske land

Det er bare så superfedt at stå på en kæmpe stor grøn græsmark og se 18 huller vente forude. Man har ventet hele ugen på at det skulle blive søndag. Man har iført sig sit aller bedste golftøj, pakket det bedste og det vigtigste golfudstyr ned og fundet sin lykke driver frem fra det særlige sted man gemmer den. De fleste golfspillere har et særligt stykke golfudstyr som de værdsætter mere end de andre. Og mange har også noget golftøj som de spiller særligt godt i.

Golf er lige som hestesport, en af de dyreste og mest eksklusive sportsgrene der findes, og sporten dyrkes især af dem med særlige ressourcer. Men der findes også en masse golfudstyr og golftøj der ikke koster alverden. Og hvis man gør sig lidt ekstra umage, så kan man faktisk også med lethed finde sig en ny driver der ikke koster en formue.

Noget af det man altid skal bruge og som man altid løber tør for er golfbolde. Det er ikke så fedt at bruge mange penge på golfbolde for de billige golfbolde er mindst lige så gode som dem der koster kassen. Derfor kan det anbefales at søge efter en billig leverandør, så man altid har masser af golfbolde på lager, hvis solen pludselig skulle skinne på en dag man har en fridag.
Mange golfbaner har loger hvor man kan mødes med ligesindede og tale om sporten, snakke om resultater og diskuterer banernes kvaliteter. Men man kan også tit få sig en god frokost med konen eller vennerne når man har gået de 18 huller, og derfor få noget ekstra og særligt ud af sporten. Det er altså lidt mere lækkert at indtage en let og delikat frokost i grønne omgivelser efter en omgang golf, end det er at spise kolde pomfritter i en sportshal efter man har spillet kedeligt indendørs fodbold med old boys holdet. Golf er en sport for konger.