Ønsker du også at mindske miljøpåvirkningen

Der er flere måder at mindske miljøpåvirkningen på, og inden for dieseldrevne køretøjer er Adblue svaret.

Hvad er Adblue?

AdBlue er et produkt, som sørger for at mindske udledningen af skadelige gasser fra dit dieseldrevne køretøj. Det er en opløsning af urea i vand på 32,5 % og er ugiftigt.

AdBlue opbevares i tanke og sprøjtes ind i udstødningsgassen. Derved reduceres de kvælstofholdige udstødningsgasser. AdBlue er ikke skadeligt, hverken for mennesker eller dyr.

Der findes flere forskellige typer Adblue tanke

Mobile AdBlue tanke

Den praktiske løsning når du skal genopfylde køretøjer på byggepladsen eller ude i marken, er en mobil tank, og kan f.eks. være en 200 liter tank inkl. en 12 V elektropumpe. Men denne type fås i forskellige størrelser, fra 125 liter – 600 liter, inkl. elektropumper, til 12V, 24V eller 230V. Det er ikke nødvendigt med ADR godkendelse vedrørende transport af tanken, da AdBlue ikke er et skadeligt stof.
Der er indbyggede åbninger, så man kan bruge gaffeltruck til at løfte tanken med, samt automatisk dysse med elektrisk pumpe Centri SP30, ca. 25 liter/min. og automatisk tapventil.

Trolley til AdBlue

En trolley er en mobil vogn til 60 liter AdBlue inkl. elektropumpe 12V – max 20A.
Den mobile vogn har store hjul 240 mm, som vil gøre den egnet til ethvert terræn og til brug op og ned af trapper, med integreret håndtag og bærehåndtag. Konstruktionen er solid, til professionel drift og fyldningsnøgle med integreret ventilation. Automatisk dysse med elektrisk Centri SP30 ca. 25 liter/min. og automatisk tapventil.

Trolley fås også til en 100 liters tank.

Er du interesseret i at høre nærmere om dine muligheder for en AdBlue Tank, så kontakt oliesug.nu, og hør om dine muligheder.