Morgenmad, middagsmad, snack og aftensmad

Pandekagen er en utroligt udsøgt spise. Det er af den grund, at det er en af de retter der laves i flest forskellige variationer verden over. Der er morgenmadspandekager, små brunchpandekager, mexikanske pandekager og så videre. Pandekagen kan tilpasses, så den passer lige præcis til det måltid man skal til at nyde. Ofte handler det bare om, hvilket fyld man putter på.

Hemmeligheden bag pandekagens succes

Der er for nylig blevet forsket i, hvad der er mest usundt for kroppen. For meget sukker eller for meget fedtstof. Det viser sig overraskende, at det ene isoleret set ikke er meget mere usundt end det andet. Faktisk er vi gode til at regulere vores kalorieindtag efter hvor meget vi indtager af henholdsvis sukker eller fedt. Problemet opstår, når vi spiser noget der består af store mængder af begge dele. Og heri ligger pandekagens hemmelighed. De fleste dessertpandekager har nemlig en sukker/fedt ratio på næsten 50/50.