Min bedste veninde blev gift i sommers. Hun var den smukkeste brud. I foråret var jeg med hende ude og kigge på kjole og hele sommerferien igennem hjalp jeg hende med at gøre klar til bryllup. Jeg hjalp også min veninde med at lave ønskeliste. Min veninde ville gerne have nogle gode billige tasker til hende og hendes mand. Vi var derfor inde i en forretning hvor de solgte reisenthel tasker. I butikken havde de et stort udvalg i billige tasker. Min veninde fandt to reisenthel tasker, som hun ville skrive på ønskelisten. Dagen inden brylluppet var min veninde og jeg inde i kirken og ude i forsamlingshuset for at pynte med flag på snor, blomster, silkebånd og hjerter. Både i kirken og i forsamlingshuset pyntede vi pænt op. Min veninde og jeg var meget tilfredse med op pyntningen og de fine hvide flag på snor passede godt til blomsterne, silkebåndene og hjerterne.

Det smukkeste bryllup

Min kæreste og jeg havde været nede i samme forrentning, som min veninde og jeg havde været inde i og kigge på billige tasker. Min kæreste og jeg ville gerne give min veninde og hendes mand de pæne reisenthel tasker i bryllupsgave, som min veninde og jeg havde kigget på. Min kæreste og jeg fandt de tasker som de ønskede sig og vi købte de billige tasker fra reisenthel med det samme. Inden vi tog hjem var min kæreste og jeg inde forbi en boghandel for at købe et pænt bryllupskort. Min veninde og hendes mand blev meget glade for vores gave. Siden brylluppet har jeg flere gang set min veninde gå med tasken fra min kæreste og jeg.