En nemmere hverdag

Der er naturligvis stor forskel på, i hvor høj grad man prioriterer køkkenudstyr. Nogle kan mærke selv de mindste forskelle, mens andre blot vil have det billigste og mest nødvendige. Knive er umiddelbart en af de produkter i køkkenet, som kan genere kokken allermest. Mange vil nikke genkende til, at en sløv kniv er træls at bruge og gør det sværere at nå sit mål: et færdigt måltid. Global knive er skarpe og har et godt greb, og de sørger for, at madforberedelserne bliver en del lettere at klare.

Mindre farlig

En kniv fra Global er kendt for deres design og effektivitet. Knivene er skarpe og snitter derfor både kød, grøntsager og brød til perfektion. Mange frygter skarpe knive, af frygt for at skære sig i fingeren, men der er ofte større risiko for at komme galt afsted med en sløv kniv. Hvis kniven er sløv, skal der bruges flere kræfter, og det er sværere at skære præcist igennem små grøntsager. Mange bliver hurtigt voldsomme, og kniven smutter. En Global kniv kan bruges af alle, og det er tydeligt at mærke, at kniven har en rigtig høj kvalitet.

Man betaler for kvalitet

Gode knive er naturligvis dyrere end sløve knive. Det er vigtigt at vide, at en god kokkekniv kan holde sig skarp i rigtig mange år, hvis den blot passes på og slibes i ny og næ. Hvis man har kvalitetsknive, er det heller ikke nødvendigt at have flere af hver slags. Man kan ofte nøjes med få men brugbare knive. Det er dog også en god idé at bruge én kniv til grøntsager og en anden til brød, da de slides forskelligt og er designet til forskellig brug. En kniv fra Global bliver en trofast assistent i køkkenet, og den kan tilmed pynte på bordet, når den ikke bruges. Køber man en knivblok, passer man bedre på sine knive, og knivene kan tilmed bidrage til stilen i køkkenet.