Hvis du og din familie går med boligdrømme så gør I jer formentlig mange tanker om hvilken slags hus i ønsker jer fordi det skal jo passe til lige netop jer og jeres families behov. For mange er den første indskydelse at man skal kigge efter et ældre hus, fordi det nok er det billigste og så kan man jo altid renovere og forbedre på det hen ad vejen. Men virkeligheden er desværre at det for mange ender med at være en langt større opgave end man havde forudset, både økonomisk og ikke mindst tidsmæssigt og derfor ender det med at det hus man drømte om at skabe ud fra det hus man købte…. ja efter en årrække så er det stadigvæk blot en drøm. I mellemtiden har den konstante ombygning og renovering af den gamle murermestervilla, eller parcelhuset fra halvfjerserne, formentlig tæret på både økonomien og ægteskabet.

Den gode løsning hedder simpelthen – byg hus selv!

Hvis du vælger at Byg nyt hus, ja så kan du jo få det hus fra starten som du drømte om at det alligevel skulle ende med at være. byg hus behøver altså ikke at være en dyr løsning for dig, der findes et kæmpe udvalg af Billige typehuse som tilfredsstiller langt de fleste familiers ønsker og behov til en moderne bolig. Kig bare på Typehuse fra Ide-huse.dk for at se nogen af de mange muligheder du har hvis du vælger modellen, fremfor at renovere.

Billige typehuse er så meget mere i dag end de var i perioden fra tredserne til firserne i forrige årtusind. dengang var der ekstremt mange familier der på stort set samme tid fik mulighed for at realisere drømmen om at byg hus, samtidig var det i den periode at mængden af lejligheder i byer som Indre København blev formindsket som følge af saneringer af de ældgamle ejendomme og derfor var behovet for at Byg nyt hus i forstæderne helt enormt. Da efterspørgslen oversteg udbuddet, var der mange byggefirmaer der leverede en kvalitet der ikke var som man forventede, men sådan er det slet slet ikke i dag, hvor Billige typehuse, altid er lavet af gode materialer og bygget ordentligt.