Så kan du få god og rytmisk jazz til din fest

Jazz musik til fest kan være svært at finde, især hvis du søger nogle der kan spille god jazz musik. Heldigvis for dig, findes der festmusiker – Jazz Til Fest – som spiller afslappende musik, hvis stemningen skal være afslappende og hyggelig. Vil du hellere have gang i din fest med noget rytmisk og tempofyldt jazz, som der kan danses til? Så er det også en mulighed.

jazz musik til fest er ikke nemt at finde og det samme gælder for et god jazz musik band. Er du ved at være træt af alt den julemusik, så kunne løsningen være talenteret festmusiker der spiller god jazz. Det gode ved jazz er, at denne musik genre er så mangfoldig og velegnet til mange forskellige begivenheder. Med jazz musik til fest byder du dine gæster en ny og anderledes oplevelse, hvor dine gæster kan blive introduceret til jazz og få en lille pause fra julemusik.

Har du set filmen “Whiplash”? og blevet helt vildt med jazz? Så kan du snakke med gruppen om de kan spille nogle af de numre du har set fra filmen, og bare brænder for at høre igen. Selvfølgelig spiller dette jazz band i hele landet og til de fleste arrangementer. Så der er ingen grund til ikke at booke dette jazz band.
Du kan vælge imellem 2 forskellige løsninger: kvartet eller trio. Kvartet indeholder vokal, klaver, kontrabas, trommer og derved sikres den bedst mulig oplevelse, fordi mulighederne tillader mere alsidig jazz musik. Trio indeholder klaver, kontrabas, trommer, og er bestemt også en god løsning for dig. Du kan nyde instrumenterne på en hel speciel måde, fordi sang ikke indgår i musikken. Afhængig af, om du vælger kvartet eller trio, så spiller gruppen 2×45 min eller 3×45 min, men ønsker du, at de spiller længere, så kan det også aftales.

Besøg jazz-til-fest.dk og book gruppen allerede i dag!