En beskrivelse af yoghurt is

Der er ikke noget som børnene elsker, som lyden af en isbil, og det kan man da sagtens forstå, men is feder jo, så det er ikke noget børnene skal have hele tiden. Så hvis man søger et alternativ, så kan man købe yoghurt is , da det er sundere. Man kan også godt kalde yoghurt is for frozen yoghurt.

Når børnene gerne vil have is, så er det en god ide, at snyde dem med frossen yoghurt, da de så tror at det er is, og det smager jo også godt, og så længe man kan bilde sine børn ind, at det er is, så er de lige glade. Så når man har fået børnene til at elske frozen yogurt, så kan man godt fortælle dem, at det ikke er is, de får, da de så vil få mere lyst til normalt yoghurt, og det er jo sundt og godt for immunforsvaret.

Der er nogle ting man skal huske inden at man tager børnene med ud til is bilen: Man skal først og fremmest sørge for, at det ikke bliver til en vane for børnene, da de så vil blive helt besatte, men man skal lærer dem, at de gerne må, når man som forældre siger at man gerne må. Så skal man også sørge for, ikke at vælge de mest usunde ting, da ens børn så bare blive overvægtige, hvilket de jo helst ikke skal. Et godt alternativ til den normale is er frozen yogurt. En anden god ting ved yoghurt is, er at børnene vil komme til at elske normalt yoghurt, og på den måde så vil de komme til at elske normalt yoghurt, da det er et meget sundt mælkeprodukt, da det gør noget for knoglerne, samtidig med at det er nemt at få ned. Man skal huske, at man kan købe hjem is ting online, også slipper man også for ikke at nå den, da det ikke er altid at man lige er klar til at nå den, så hvis man vil have nem adgang til is bilen, så er det en god ide, at bestille det online, da man så også har længere tid til at beslutte sig for hvad man skal have.