Der kan være mange gode grunde til at ville ud og opleve verden som del af en gruppe. Måske er I en gruppe af elever eller studerende, der i forbindelse med uddannelse eller studium, synes at det kunne være fedt at kombinere et fagligt udbytte med socialt samvær på en destination, som er spændende og har masser at byde på? Eller, måske er I medlemmer af en klub eller forening eller en gruppe yngre familiemedlemmer eller venner, som synes, at det kunne være dejligt at tilbringe ferien sammen?

22

Rejser for alle

Hvad enten I tilhører den ene, den anden eller en helt tredje gruppe, så er det jer, der sætter dagsordenen, når det handler om at få præcist det indhold, som I gerne vil have. Skal vægten lægges på det faglige, det sociale, eller skal der være en ligelig fordeling af begge dele? Uanset hvad I bestemmer jer for, er I sikre på fantastiske oplevelser. Det kan professionelle rejsekonsulenter hjælpe jer med, for de har den erfaring, den faglige ekspertise, det store kendskab til de enkelte destinationer og ikke mindst det netværk, som er afgørende for, at I får en skræddersyet løsning..

Inden I for alvor går i gang med at planlægge jeres rejse, er det dog vigtigt, at I sikrer jer, at gruppen af deltagere er på minimum 10. Grupperejser forudsætter nemlig, at der er mindst 10 personer, der skal af sted sammen, for at man kan få rejsen til den bedst mulige pris.

Få det helt rigtige indhold

I dag er udvalget af destinationer så stort og alsidigt, et det er en god idé at sætte sig sammen og finde frem til de enkelte deltageres præferencer så tidligt som muligt i planlægningsfasen. Virker det uoverskueligt at skulle finde frem til det mest optimale rejsemål i forbindelse med det indhold, som man gerne vil have, er rejsekonsulenter gerne behjælpelige med at sammensætte en optimal løsning. Det er både gratis og helt uforbindende at få et godt tilbud på en eller flere destinationer, og derfor absolut noget, som man skal benytte sig af.