Skal bedste vennen- eller veninden giftes?

Så kommer det store øjeblik, hvor bedste vennen- eller veninden skal giftes. “It’s an end of an era” – vil mange sige. For når man først træder ind i “voksen-livet” bliver det aldrig det samme igen. Selvfølgelig vil man stadig være gode venner, men det er alligevel en anden tid, man går i møde. Når man bliver gift er det som at sige farvel til det unge liv, og velkommen til det voksne. Det er også skønt! Man bliver gift med den person, som man elsker og ønsker at tilbringe resten af livet med personen. Man bør være glad for vennen eller venindens vegne. Men idet at bedste vennen eller veninden bliver gift, kan man jo godt sige farvel til det unge, vilde liv med maner: nemlig ved at holde et fedt polterabend!

Gode ideer til polterabend

Der findes mange måder hvorpå, man kan holde et polterabend. Nogle vil gerne have strippere og en vild fest, hvor andre foretrækker at hygge og have det sjovt med vennerne på en mere stille og rolig måde. Man kan også med fordel kombinere de to ting, så det hverken bliver alt for vildt, eller alt for stille og roligt. Man kan for eksempel lave sjove aktiviteter om dagen, hvor man for eksempel laver et kajakpolo-arrangement, og så er der en vild fest om aftenen med strippere og drinks.

Kajakpolo Bryggen, polterabend København

Hvis man bør i København-området og dermed arrangerer polterabend københavn og gerne vil prøve kajakpolo, så er der kajakpolo Bryggen. Kajakpolo er en sport for alle. Det er en meget sjov sport og en perfekt aktivitet til en hyggelig polterabend med vennerne. Hvis man vil læse mere om, hvordan man kan arrangere arrangementet til polterabend til bedstevennen eller veninden, skal man klikke sig ind her: www.bryggens-kajakpolo.dk