Der er ikke meget, der kan gøre en særlig glædelig begivenhed mere festlig end et flot fødselsdagsflag. På kollund.dk kan man købe et flag, som ikke kun vil gøre fødselsdagen, barnedåben, bryllupsdagen, konfirmationen eller en helt anden speciel anledning til noget helt særligt, men med sikkerhed også vil pynte på bordet. Kvalitet fornægter sig som bekendt ikke, og med et smukt fødselsdagsflag fra Georg Jensen er der garanti for den bedste af slagsen. Det er designeren Todd Blacher, der står bag det fantastiske design, som er i en klasse for sig, og som i løbet af kort tid er gået hen og blevet populær hos rigtigt mange danskere. Kunstneren er i forvejen kendt for sine møbel- og produktdesign, og med det flotte fødselsdagsflag har han endnu engang designet noget, der er sikker på at blive en klassiker. Hos Kollund
Møbler har man solgt møbler siden 1937, og det forpligter. I dag er der tale om en moderne virksomhed, som ud over den spændende webshop også har et designmøbelhus i Kollund på 5.000 kvadratmeter. Der er tale om et livsstilscenter, der er opdelt i 4 afdelinger, nemlig: Kollund Møbler, Sofa & Miljø, Søvn & Miljø og det sidste skud på stammen – Kollund Outlet. Her kan man gå på opdagelse i et stort udvalg af kvalitetsdesign til absolut rimelige priser. Det er med andre ord muligt at gøre et kup, hvad enten man er på jagt efter et designer bord, senge eller brugskunst. I shoppen er udvalget stort og alsidigt.

Et designer bord kan man også få her, ligesom man kan få spiseborde, senge, reoler og meget andet inden for designmøbler og diverse brugskunst, bad tilbehør, dyner, puder, tæpper, etc. Webshoppen er inddelt, så man nemt og hurtigt kan finde frem til de produkter og/eller brands, som man er interesseret i. Er man i tvivl om, hvad man vil have, er det også derinde. at man kan finde masser af inspiration til fx det nye fødselsdagsflag eller et designer bord til boligen.