Her finder du hjælp til professionel industriel rengøring

I forbindelse med produktion af f.eks. møbler kan der opstå megen spild i form af træflis og metalspåner. Det kan både forurene luften, men også forurene maskinerne og gulvet. En almindelig lille husstøvsuger vil ikke række langt i dette tilfælde, hvor der skal større maskiner til. Her er der brug for støvsugere på industriplan, som har en meget større kapacitet. Flexair har forskellige størrelser af industristøvsugere, som er indrettet så miljøskånsomt som muligt. En industristøvsuger kan suge alt fra murerstøv og træstøv til metalspåner. Flexair’s støvsuger industri kan bruges på byggepladser, i jern- og metalindustrien, til rengøring af produktionslokaler og lager samt til procesafsugning af maskiner, der producerer støv og spåner.

Den professionelle partner

Er man som virksomhed i tvivl om, hvilken industristøvsuger, der matcher ens behov, så er der masser af god hjælp at hente hos Flexair. Flexair tilbyder sig som den professionelle partner, der ved noget om industrirengøring. Virksomheden arbejder også med løsninger for centralstøvsugning, udsugningsanlæg og spånsugeanlæg. Det kan altid betale sig at samarbejde med specialisterne. Flexair kan også hyres som servicepartner til industristøvsugerne og deres andre produkter. På den måde kan man som virksomhed koncentrere sig om virksomhedens kernekompetencer.

Den gode service

Bag firmaet FlexAir gemmer der sig et handels- og ingeniørfirma, der siden 2004 har arbejdet med projektering, salg og montering af udsugningsløsninger indenfor dansk industri. Virksomheden er aktienoteret og har salgskontor, lager og værksted i Østykke. De huser desuden et salgskontor i Esbjerg, så de nemt kan landsdække Danmark med konsulentbesøg. Idet FlexAir ønsker at være totalleverandør, har de gennem tiden opbygget et stort netværk af montører, der kan installere og servicere indenfor en kort tidshorisont. For ikke at have unødige problemer og stop i produktionen anbefaler FlexAir, at man tegner en servicekontrakt, der tager hensyn til lige netop den produktion, industristøvsugeren skal indgå i.