Hvis man arbejder med produktion og logistik og gerne vil have nyt IT-løsninger, som kan nedbringe de årlige omkostninger betydeligt, så skulle man overveje at samarbejde med firmaet bag hjemmesiden www.naveksa.dk. I firmaet arbejder de hele tide på at forbedre erp systemer, sådan at deres kunder kan få det absolut bedste og billigste forretningssystem. Der er mange fordele ved at få nye og smarte it-løsninger. En del af de smarte it-løsninger er det udviklede forretningssystem. Det smarte forretningssystem kan blandt andet udføre papirløst produktionsudførelse og herudover er løsningen smart når det kommer til styring af, hvornår medarbejderne kommer og går og derudover er det med til at optimere en mere effektiv planlægning af produktionen og lagerstyring.

Tag en uforpligtende snak med firmaets ansatte

Hvis man er interesseret i at høre mere om de smarte it-løsninger, heriblandt det populære forretningssystem, så er man meget velkommen til at kontakte firmaets ansatte og få en uforpligtende snak omkring, hvad firmaet kan tilbyde. De ansatte er altid parate til at svare på spørgsmål og rådgive om de nyeste og bedste løsninger. På firmaets hjemmeside kan man desuden læse meget mere om de smarte systemer og fordelene ved at få dem implementeret.

Læs andres anmeldelser

Hvis man er interesseret i at høre, hvad andre kunder siger om de smarte it-systemer, så kan man på firmaets hjemmeside klikke på fanen “hvad siger kunderne”. Når man har klikket på fanen vil man automatisk blive dirigeret videre til en video, hvor man kan møde nogle af de kunder, som har samarbejdet med firmaet. Kunderne fortæller blandt andet, hvordan deres systemer er blevet opdateret og hvordan arbejdet er blevet effektiviseret. Igennem effektivisering har firmaerne sparet mange penge og reduceret deres leveringstid.