Revidan er et professionelt rengøringsfirma der arbejder med alt indenfor erhvervsrengøring. Revidan har eksisteret siden 2004, og har specieliseret sig i forskellige rengøringsløsninger. Målet er at finde den helt rigtige løsning, og at få tilfredse kunder. Rengøringsløsningerne bliver skræddersyet til kundens behov, og det bliver gjort ordenligt og grundigt allerede første gang. Revidan udfører alt fra facaderengøring, højtryksrengøring, vinduespolering og meget mere.
vinduespudser kolding

Effektiv facaderengøring

Revidan tilbyder en effektiv og billig facaderengøring. Ligemeget hvilket materiale facaden er, så kan Revidan rense den. Resultatet er forbløffende, du vil slet ikke kunne kende facaden igen efter behandlingen. Facaderengøring fungerer på alle facader. Alt fra beton, aluminium, mursten, tegl og glas. De bliver alle rene go flotte igen. Det er forskellige metoder indenfor facaderens der bliver brugt. Udover facaderensen bliver facaden også behandlet med et algedræbende middel, der søger for at facaden bliver ved med at være pæn og ren fremover. Facaderens ændrer sin facade fuldstændigt. Selv de mest beskidte facader bliver så gode som nye efter en god omgang facaderens.

Rengøring af solceller

Solenergi er blevet meget populært, og mange danske husstande har fået installeret miljøvenlige solceller på taget. Solcellerne producere mest energi hvis de er rene og fri for snavs. Derfor tilbyder Revidan billig og hurtig solcellevask til private og virksomheder. Priserne er super billige, du får professionel solcellevask fra 495 kroner. Solcellerne producere meget mere energi når de er rene og når de bliver passet. Selvom at det regner tit, og at regnvandet oftest vil hjælpe snavset af vejen, så er det ikke altid helt nok. Solcellerne har brug for at blive renset igennem.