Personlig pleje

Mange kvinder bekymrer sig om deres krops velvære og køber derfor produkter, der kan blødgøre og få huden til at se pæn ud. Huden udsættes dagligt for både kulde, varme og makeupprodukter, og der er ikke noget mærkeligt i, at den en gang imellem trænger til pleje. Nogles hud er mere sart end andre, og det er vigtigt at finde netop de produkter, der passer til ens egen hud. Nogle produkter kan virke fint på nogen mens de f.eks. kan give allergiske reaktioner hos andre. Prioriterer man økologisk hudpleje, er der dog ret stor sikkerhed ift. at undgå irriteret hud.

Ansigtscreme


Ansigtet er den del af kroppen, der er allermest udsat, fordi den ikke beskyttes af tøj men bliver pakket ind i sminke. Det er vigtigt at finde den rigtige , så man hjælper huden med at trække vejret i stedet for at forsegle porerne. Ansigtscreme kan købes på greenskin.dk, hvor der også findes vejledninger ift. hvilken creme man skal bruge, når man har hhv. tør eller fugtig hud. Tromborg lancerer en række af cremer, som passer til forskellige hudtyper. Tromborg designer økologiske og naturlige produkter, og på den måde sikrer man sig et lækkert og naturligt udseende. Ansigtscreme er en god behandling til huden i hverdagene, og ønsker man en gang imellem at få en fuld behandling med scrub, rensning og udtrykning af hudorme, kan man enten bestille en tid hos en skønhedsklinik eller have lidt ekstra produkter stående i skabet.

Sommerhud er et hit

En flot kulør er efterhånden det, der kendetegner en smuk og sund hud, fordi den af solen får en masse vitaminer og en gylden farve. Spraytan er en mulighed, hvis man ønsker at bibeholde dette look, når de mørke vintermåneder viser sig. Spraytan er ikke på samme måde som selvbruner og solarie usund for huden, og det er derfor et rigtig godt alternativ til en eftermiddag på stranden.