Digitale tegniner

Et drawing program gør det muligt at lave sine tegninger og figurer på computeren eller på mac. Mange benytter sig af det smarte ved at kan bruge det digitale istedet for det analoge. I gamle dage skulle tegninger laves i hånden men i takt med den teknologiske udvikling er det muligt at lave tegninger digitalt, det er hvad som er kaldet edrawings.edrawings Programmet gør det også muligt at lave ændringer i tegningen da det er interaktivt, på samme måde vil dette være nyttigt i forhold til visse produkter. Eksempelvis kunne en samarbejdspartner benytte sig af dette ved at lave ændringer til et specifikt produkt.

Send sikkert

Nu er det muligt at sende sine edrawings nemt og sikkert via e-mail som er inkluderet i eDrawings. Dette drawing program gør det muligt at samarbejde med eksterne samarbejdspartnere i alle mulige forskellige lande. På den måde er det nemt og up-to-date at benytte et sådan program fordi det gør det muligt med et enkelt klik at sende tegning om på den anden side af jorden.

3d tegninger

Vi kender alle til 3d effekt men dette kan være rigtig svært at få lavet på et stykke papir med kuglepen eller blyant. Men i et digitalt program er det væsentlig nemmere at få arrangeret skyggerne og farverne så 3d effekten kommer til udtryk. Vi kender alle til 3d når vi eksempelvis går i biografen og bliver imponeret af indtrykket det giver. På samme vis er det imponerende at tegninger kommer til at give udtryk for at i 3d. Her er det specielt fornemmelsen af rum, og at figuren går dybt ind i skærmen når det iagttages. Det er også muligt at lave forskellige animationer i programmet – det er et bredt værktøj som favner mange aspekter og øger effektiviteten fordi det er så nemt at udveksle animationerne med andre.