For 3 måneder siden fik min svigerinde og svoger en lille søn. I forbindelse med fødslen har min kæreste og jeg været ude og finde noget babytøj til vores lille nye nevø. Vi fandt den sødeste sparkedragt som vi gav ham, da vi var oppe og se ham på sygehuset for første gang. Min svigerinde blev rigtig glad for sparkedragten og hendes søn fik den straks på. Nu er der gået tre måneder. I sidste uge fik min kæreste og jeg en dåbsinvitation ind af døren. Vi skal til dåb om blot en uge hos vores nevø. I forbindelse med dåben har min kæreste og jeg været ude og kigge på gave. Vi havde først tænkt, at vi ville finde noget sødt tøj til ham, men min kæreste syntes at vi skulle kigge på noget babylegetøj i stedet for. Vi tog ned i byen i går, for at kigge på gave. Vi startede i en legetøjsbutik, hvor vi kiggede på en masse babylegetøj. Min kæreste fandt noget trælegetøj, som han kunne huske at han havde haft magen til, da han var barn. Jeg synes dog at det ville være for lidt, bare at give ham trælegetøj, så vi kiggede videre på det store udvalg af babylegetøj.

Et sikkert hit

Min kæreste og jeg kiggede videre i deres store udvalg af billige børnemøbler. Jeg fandt det sødeste legekøkken, jeg har selv haft et magen til da jeg var barn. Min bror og jeg har virkelig brugt mange timer i køkkenet. Min kæreste og jeg blev hurtigt enige om, at vores nevø ville få meget glæde af legekøkken så vi købte det og fik det pakket ind. Min kæreste og jeg glæder os meget til dåb og vi glæder og meget til at se vores nevø lege i køkkenet.