Min far har sin egen it-virksomhed. For et år siden skulle virksomheden have sin egen hjemmeside. Min far kiggede på forskellige hosting firmaer, da han ønskede at finde fleksibel, god og billig webhosting. Min far fandt et hosting firma, som han er rigtig godt tilfreds med. Firmaet udbyder god service og så er det markedets absolut billigste priser. Desuden har webhosting firmaet kunne hjælpe min fars virksomhed med it outsourcing. Dvs. at firmaet har sikret alle virksomhedens data og har samtidig sikret systemet. Min far skal derfor ikke længere bekymre sig om it-driften, da firmaet med deres it outsourcing sørger for overvågning og vedligeholdelse af systemet.

Glad for samarbejdet

Min far har været meget glad for samarbejdet og det har betydet at min far har kunne fokusere på det som han er bedst til, nemlig at arbejde med it. Min far har meget mere overskud til sit arbejde. Han fandt firmaet med hosting i kolding og det er tydeligt at min far er mere end tilfreds. Han siger, at firmaets service og arbejde har levet langt op over hans forventninger. Min far anbefaler firmaet til alle hans samarbejdspartnere, da han ønsker at hjælpe dem frem. Det kører nu bedre for min fars virksomhed end det nogensinde har gjort. Min far er overbevist om, at succesen skyldes hjælpen fra webhosting firmaet. Udover at min fars virksomhed har fået virkelig god service af firmaet, så har han fundet ud af, at man kan man ikke finde en billigere løsning på nettet end den løsning som han fik af det gode firma.