Business Intelligence teknologier er i stand til at håndtere store mængder ustrukturerede data til at hjælpe med at identificere, udvikle og skabe nye strategiske forretningsmuligheder. Målet med Business Intelligence er at give mulighed for en let fortolkning af store mængder af data. Ved at identificere nye muligheder og gennemføre en effektiv strategi baseret på indsigter kan virksomhederne opnå en større konkurrencefordel på markedet og langsigtet stabilitet. Business Intelligence er mest effektiv, når man kombinerer data fra det marked, hvor virksomheden opererer (også kaldet eksterne data) med data fra kilder internt i virksomheden, såsom finansielle og operationelle data (også kaldet interne data).

Solitwork

Solitwork blev grundlagt i 2001, og har i dag over 30 specialiserede medarbejdere i finansiel konsolidering, budgettering, forecast, Business Intelligence, Enterprise Performance Management, finansiel rapportering og Data Warehousing. Solitwork har foståelse for både IT og økonomi i en virksomhed og ved hvordan man bygger bro mellem de to verdener. Solitwork er derfor et stærkt team af specialister og konsulenter, som har en dyb forretningsforståelse og hvis mål er, at bringe deres kunder tættere på deres forretning.

Forståelse for kundens verden

Dette konsulent- og IT-hus lægger stor vægt på at forstå kunden, for derved at kunne give kunden et nemt og hurtigt overblik over deres komplicerede datamængder. Business Intelligence betyder nemlig, at man arbejder med et sæt af teknikker og værktøjer for at omdanne virksomhedens rå data til meningsfuld og nyttig information eller med andre ord, at man simplificerer virksomheds data. Ønsker du at læse mere om Solitwork, så kan du gå ind på deres hjemmeside www.solitwork.com.