I år har jeg sagt til børnene at vi skal på sommerferie, og de må bestemme lige, hvor de vil hen, sålænge de vælger vores rejse inde på denne hjemmeside, som hedder VILLApartner.dk. Det har jeg valgt fordi denne hjemmeside er rigtig god til at finde rejser. Det er utroligt billigt og man får noget for pengene. Jeg har tjekket denne hjemmeside ud, og den er altså bare super, når man gerne vil finde inspirations til sin ferie, og ikke ved helt, hvor man gerne vil hen. Min kone syntes at vores ferie sidste år, hvor vi havde lejet en feriebolig mallorca var rigtig god, og hun kunne godt tænke sig, at leje sådan en feriebolig mallorca endnu en gang, fordi hun var så tilfreds med denne ferie. Den her feriebolig mallorca lejede vi også inde på den her hjemmeside, og den er meget nem at finde rundt på, og det syntes vi også er vigtigt.

Gode priser og spændende destinationer

Den her hjemmeside har al verdens destinationer, og man kan stort set vælge lige, hvor man vil hen. Jeg fandt et feriehus frankrig for ingen penge. Jeg kan rigtigt godt lide frankrig og deres kultur, specielt deres madkultur, derfor synes jeg at sådan et feriehus frankrig lyder som en drømmeferie for min familie. Det her feriehus frankrig ligger også i et område, hvor der både er noget for os voksne, pg noget for børnene. På samme hjemmeside fandt jeg et feriehus toscana, som så helt fortryllende ud. Det her feriehus toscana lignede paradiset, og det ser ud til, at det er der mine børn helst vil hen. Jeg glæder mig rigtigt meget til sommerferie i år.