Hvis du har brug for tjeneste-service ydelser som installation, reparation, vedligeholdelse på datacenter strømanlæg, klimaanlæg og datarum kan du kontakte www.norwerk.dk. Der er mange anlæg hvor det er nødvendigt at de kører kontinuerligt uden problemer, derfor er det vigtigt at finde nogen som kan hjælpe med service 24/7. Med denne virksomhed kan du få en god service, de bruger systemovervågnings- og serviceplatform som gøre det muligt for dem at monitorere anlæg, reagere på alarmer, vedligeholde og forebygge andre problemer der kunne opstå. Som kunde kan du selv skræddersy det niveau af sikkerhed dig og din virksomhed har brug for.

UPS-anlæg

Det er blevet normalt at have et UPS-anlæg i de fleste virksomheders el-installation, der er også et krav om at de skal være energieffektive og modulære. Det er vigtigt at et anlæg er robust, fejltolerant og klar til at bruges hele tiden, målet er at den ikke bryder ned og at det ikke inflyder driften af anlægget. En af deres kompetencer er service af UPS-anlæg, hvor de laver en serviceplan med mange servicebesøg, hvor anlægget og batterier testes – det er meget vigtigt at der er hyppige servicebesøg for at forebygge problemer.

Generatorer

Hvis du har brug for generatorer kan du købe det hos dem, samt få det installeret. Du kan få en , en til primær forsyning, en mobil generator, udlejningsgeneratorer og meget mere. De tilbyder også reservedele og tilbehør, væskeservice, driftsoptimering og mere.

Nødstrømsanlæg

De har mere en 25 års erfaring med salg, installation, vedligeholdelse og service af nødstrømsanlæg. Der er mange virksomheder der investerer i denne type anlæg og kravene er høje, de skal være modulære og energieffektive. De skal også være robuste, operationsklare og fejltolerante, derfor er det vigtigt at man har service til dem hele døgnet rundt.