Et kæmpe udvalg

Det kan være rigtig svært at vælge, hvilken ny taske, man gerne vil have, for der findes et utal af forskellige farver og modeller. Accessories er både tasker, smykker, bælter, ure m.m., og de kan sammensættes på tusind forskellige måder alt efter anledning og humør. Det fede ved tilbehør er, at de kan bruges sammen med alt. Ethvert stykke tøj kan piftes op med accessories, og derfor kan man som kvinde godt tillade sig at have flere smykker.

Produkter fra forskellige mærker

Der er naturligvis forskel på hvilke produkter, som lanceres fra forskellige mærker. Adax er et mærke, der er kendt for sine lædervarer. Produktudvalget består primært af dame tasker til forskellige formål men man finder også bælter og sleeves til computere og tablets. Varerne er i god kvalitet men er stadig innovative og følger den aktuelle mode. Adax har eksisteret siden 1982. En modsætning hertil er Reisenthel, som har et kæmpe udvalg af produkter lige fra vasketøjskurve til toilettasker. Her finder man mange produkter, som kan bruges i hverdagen. Reisenthel fokuserer både på design og funktion, og man er som kunde derfor sikret et produkt, som ikke kommer til at ligge gemt bagest i skabet. Et af fællestrækkene ved Adax og er, at produkterne er i god kvalitet.

Et eksempel på udsmykning med funktion

Tasker er en af de produkter, der aldrig går af mode. Man finder tasker til enhver smag og til priser der spænder langt fra billigst til dyrest. En taske kan matche ens outfit og personlighed, og den bliver hurtigt en nær ven, eftersom den gemmer på alle de vigtigste egendele såsom pung, telefon osv. Tasker kan fås på guldknappen.dk, hvor der herudover sælges andre accessories i alle former og farver. Der er gratis fragt og hurtig levering, hvilket gør det muligt at kunne bruge sine bestilte varer allerede samme weekend.